Skip links

Prosider International Trading

companie romaneasca cu capital privat,
a fost infiintata in urma cu mai bine de 20 de ani.

Ne-am axat inca de la inceput pe importul si distributia produselor metalurgice, in special tevi sudate din otel si profile laminate la cald. In tot acest timp ne-au fost alaturi producatori de renume, care ne-au furnizat materiale de top, de o calitate ireprosabila, sustinandu-ne eforturile de a veni pe piata numai cu produse premium, in exclusivitate.

Business-ul a fost orientat intotdeauna catre clientii nostri si ne-am propus sa le fim alaturi in orice proiect, oferindu-le servicii transparente, preturi competitive si consilierea necesara, ori de cate ori situatia a impus-o.

Misiune

Sa fim perceputi ca prima optiune de furnizare in orice proiect care inglobeaza material metalurgic.

Viziune

Sa fim perceputi ca prima optiune de furnizare in orice proiect care inglobeaza material metalurgic.

Valori

Onestitate fatade clienti
Loialitate fatade companie
Integritate in raport cu mediul de afacer

Despre
noi

Prosider International Trading și-a definit locul pe piața românească de profil prin calitatea produselor oferite, prin profesionalism, prin atitudinea pro-activă față de clienți și prin adaptarea continuă la cerințele specifice ale acestora.

Acumularea de experiență și cunoașterea aprofundată a condițiilor de piață au stat la baza câștigării încrederii clienților și a respectului din partea competitorilor.

Echipa Prosider International Trading

Nucleul companiei noastre este reprezentat de oamenii care au ales sa lucreze alaturi de noi, sa impartaseasca aceleasi valori de ani buni. Indiferent de pozitia ocupata in cadrul companiei, acestia au satisfactia lucrului bine facut, fiind ghidati de un profesionalism desavarsit. Tocmai pentru ca vedem lucrurile la fel si tintim spre un scop comun, acela de a deveni cei mai buni in domeniul nostru, avem alaturi de noi oameni care ne sunt alaturi inca de la inceput.

Produse metalurgice de calitate,
livrate mereu la timp.

Produse metalurgice de calitate, livrate mereu la timp.

Vezi detalii
drag