Skip links

Parteneri

Impreuna aducem plus valoare.
Furnizorii noștri sunt parteneri pe termen lung și
obiectivul nostru este sa maximizam acest parteneriat!

Inca din 2002, cand compania noastra a fost infiintata, ne-am propus sa lucram numai cu parteneri care pot livra produse de calitate.
Doar asa am fost siguri ca, la randul nostru, vom oferi clientului final produse metalurgice de top.

Iata partenerii alaturi de care crestem de la an la an
si lucram cu responsabilitate!

Principalul furnizor de teava sudata longitudinal este Toscelik Profile and Sheet Industry Co., din Turcia parte a grupului Tosyalı Holding cu sediul central in Hatay İskenderun, grup infiintat in 1952.

In 2011, compania s-a clasat pe locul 25 In lista ISO 500 cu exporturile realizate sub marca Tosçelik. Cu investitiile facute cu motto-ul „producatorul global de otel al Turciei” si volumul exporturilor In crestere In fiecare an, compania continua sa se claseze printre primele 20 de companii In fiecare editie a listei ISO-500, urcand In mod constant.

In 2016, Tosçelik s-a clasat pe locul 90 din primele 1000 de companii exportatoare si a primit premiul „Compania cu cel mai mare progres in export” la ceremonia „Campionii exporturilor” TIM (Consiliul Exportatorilor din Turcia).

Exportand produse In 135 de tari, Tosçelik isi continua activitatile care modeleaza industria si investitiile sale locale si internationale, si care contribuie la dezvoltarea generala a societatii.

Mescier Demir Çelik, principalul furnizor de profile laminate si europrofile, a inceput sa comercializeze produse metalurgice in Karabük la inceputul anilor 1960. In urmatoarea faza, si-a extins volumul comercial cu cea de-a doua sucursala pe care a deschis-o in Iskenderun.

Si-a inceput operatiunile de productie prin laminare la cald in 1990 in Karabük. Cu productia si volumul de export in continua expansiune, a inregistrat o crestere constanta de-a lungul anilor.

Prin exporturile facute in peste 100 de tari, a atins o pozitie puternica atat in ​​Turcia, cat si in industria internationala din domeniul metalurgiei feroase.

Toate produsele metalurgice produse in laminoarele Karabük si Bartın sunt produse in conformitate cu standardele internationale de calitate.

Metinvest este o companie internationala din domeniul mineritului si metalurgiei integrata vertical, principalul nostru furnizor de tabla LBC si LBR. Grupul cuprinde active miniere si metalurgice din Ucraina, Europa si SUA, completate de o retea globala de vanzari. Metinvest gestioneaza intregul lant de productie, de la extragerea minereului de fier si a carbunelui pana la fabricarea de semifabricate si produse din otel finite. Cu activele aproape de liniile feroviare cheie si porturi, Metinvest poate furniza materii prime si produse din otel oriunde in lume.

Uzinele Metinvest din Ucraina, Italia, Bulgaria si Marea Britanie produc produse de cocs, fier, semifabricate din otel, sectiuni si produse plate.
Reteaua de birouri de vanzari si centre de servicii Metinvest acopera peste 80 de tari si ofera produse si servicii de inalta calitate catre peste 10.000 de clienti.

Yücel Boru ve Profil Endüstrisi A.S., unul din furnizorii nostri importanti de teava rectangulara,  a inceput productia in 1969 in Cayirova, Kocaeli, si este acum continuata la unitatile sale de productie din Gebze/Kocaeli, Osmaniye/Adana si Yesilkoy/Hatay.

Politica de calitate a Yücel Boru Profil Endüstrisi A.Ş se bazeaza pe „o productie adecvata, fiabila, precisa şi robusta, în conformitate cu cerintele statutare şi normative prin utilizarea eficienta, economica şi productiva a resurselor”.

Avand constientizarea si responsabilitatea de a fi o corporatie de afaceri lider in industrie, Yücel Boru ve Profil nu si-a suspendat niciodata investitiile si si-a largit gama de productie prin instalatia de tevi de precizie pusa in functiune in mai 2020 in Zona Industriala Organizata Gebze, Kocaeli, care include tevi de uz industrial, profile cu sectiune patrata/dreptunghiulara, profile structurale din otel si produse pentru centre de service din otel si ofera produse atat pietei interne, cat si internationale, avand un proces de productie fiabila, in conformitate cu standardele internationale.

Mentinandu-se de multi ani in clasamentul printre „Primele 50″ dintre cele mai mari intreprinderi industriale din Turcia, companiile Yücel Boru si Yucel Group isi consolideaza din ce in ce mai mult pozitia de lideri producatori din Turcia, cu membrii personalului lor experimentati si bine pregatiti.