Skip links

Prosider International Trading

Companie romaneasca cu capital privat,
a fost infiintata in urma cu mai bine de 20 de ani.

Prosider International Trading, companie romaneasca cu capital privat, a fost infiintata in urma cu mai bine de 20 de ani.

La Prosider International Trading vei gasi mereu oameni dedicati, dinamici si prompti.

Misiune

Imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si mentinerea la cote inalte a calitatii produselor oferite pentru piata romaneasca.

Viziune

Sa fim perceputi ca prima optiune de furnizare in orice proiect care inglobeaza material metalurgic.

Valori

Onestitate fata de clienti.
Loialitate fata de companie.
Integritate in raport cu mediul de afaceri.

Prosider International Trading si-a definit locul pe piata romaneasca de profil prin calitatea produselor oferite, prin profesionalism, prin atitudinea pro-activa fata de clienti si prin adaptarea continua la cerintele specifice ale acestora.

Acumularea de experienta si cunoasterea aprofundata a conditiilor de piata au stat la baza castigarii increderii clientilor si a respectului din partea competitorilor.

Implementarea si certificarea in 2004, a unui sistem de management al calitatii conform ISO 9001 - in prezent ISO 9001:2015 - garanteaza orientarea eforturilor noastre catre cresterea continua a gradului de satisfactie al clientilor.

Echipa Prosider International Trading

Nucleul companiei noastre este reprezentat de oamenii care au ales sa lucreze alaturi de noi, sa impartaseasca aceleasi valori de ani buni. Indiferent de pozitia ocupata in cadrul companiei, acestia au satisfactia lucrului bine facut, fiind ghidati de un profesionalism desavarsit. Tocmai pentru ca vedem lucrurile la fel si tintim spre un scop comun, acela de a deveni cei mai buni in domeniul nostru, avem alaturi de noi oameni care ne sunt alaturi inca de la inceput.

Produse metalurgice de calitate, livrate mereu la timp.